Hjemmebesøk

Når du bestiller et hjemmebesøk med meg, kommer jeg hjem til dere og veileder i trygge og vante omgivelser. Jeg har god tid til å gå gjennom hva dere trenger ønsker hjelp til, få de opplysningene jeg trenger, og gjøre observasjonene jeg må gjøre for å hjelpe dere. Sammen lager vi en plan for de neste dagene, slik at dere skal få det bedre.

Nyfødt baby ved brystet.

Ammehjelp på hjemmebesøk

Noen tar kontakt for hjemmebesøk på grunn av ammeproblemer og smerter, noen ønsker tips og råd, noen trenger bekreftelse på at alt er ok, og andre ønsker veiledning i å avslutte ammingen.

Jeg har alltid med meg spedbarnsvekt, slik at dere kan få veie babyen når jeg er hos dere.

Send en henvendelse via kontaktskjema om du ønsker å bestille tid.

Jeg tilbyr også barselpakker der vi setter sammen hjemmebesøk og samtaler til rabattert pris, ut fra dine behov og ønsker.